Vízangyal

Szentkirályi Ásványvíz alapú hidratáló testápolók, kézkrémek, frissítő tusfürdők, szappanok és kollagénes italok. Alapanyagaik tökéletes biztosítást nyújtanak a kiszáradt bőr mindennapos ápolására. Az ásványi anyagokon kívül Urea tartalmuknak köszönhetően növelik a bőr víztároló képességét, Shea vaj tartalmukkal ápolják a száraz, irritált bőrt, szőlőmagolaj összetevőik pedig elősegítik a bőr regenerálódását. Illat anyaguk allergén mentes. 100% Vegán összetétel. 50%-ban újrahasznosított csomagolásban.

Vízangyal bemutató videó

Tovább

A Vízangyal termékek ásványvíz alapra épülnek. Teljes mértékben allergén- és színezékmentesek, 100 %-ban vegán, valamint Cruelty free alapanyagokból és eljárási módszerekkel készültek. A Vízangyal semmilyen állatkísérlethez nem járul hozzá, beszállítói kiválasztásakor erre különös figyelmet fordít.

Vízangyal kozmetikumok

A „Vízangyal” tusfürdők illatanyaga nem tartalmaz alkoholt. Az ásványvíz alapú kozmetikumok nemzetközi szinten is kivételesnek számítanak. A Vízangyal kozmetikum termékcsalád a Szentkirályi ásványvíz mellett olyan természetes, a testre jótékony hatással bíró összetevőket tartalmaz, mint az aloe vera, az urea és az argánolaj.

A hidratáló testápolók, kézkrémek, frissítő tusfürdők, szappanok és kollagénes italok alapanyagaik révén segítséget nyújtanak a kiszáradt bőr mindennapos ápolására.

Vízangyal szépségital

A Vízangyal kollagénes italok az ásványvizek és a kozmetikai termékek közös metszetét jelentik, ezáltal létrehozva a szépségital kategóriát.

Tovább